Hatar det här

Brottas med min hjärna just nu.
Har ju såklart börjat hetsa igen. Imorse berstämde jag mig för att sluta. Jag åt en skål med flingor och mjölk, det fick bli det sista, allt gick bra, tränade, och hela tiden kände jag att det är bättre att vara smal. Så kommer jag hem och jag vet att mamma kommer köpa bröd till middag (vi ska äta soppa, med massa grädde i så inge bra :S) och då börjar jag fundera, ska jag äta brödet eller inte, att jag får börja om imorn istället. Grejen är ju den att jag blir beroende av det där jävla brödet så jag kan ju inte riktigt säga att det blir sista gången om jag äter det idag.

Hatar det här.

Hade möte också, med mamma, mentorn och kuratorn :S. Handlade om min skola och det gav ingenting förutom ångest. Nu ska jag prata med kuratorn också, jag vill egentligen säga allt, berätta hur jävligt jag mår, att jag inte alls bara är lite skoltrött eller deprimerad utan att jag lider av deprission. Sa jag sanningen skulle jag inte heller behöva förlora mitt studiebidrag för jag kommer säkert skolka fler gånger. Men jag kan inte, jag kan inte prata med nån, jag kan helt enkelt inte öppna mig för folk.

Hatar det här.

Nej, nu ska jag göra nått annat men vet inte vad, antagligen fortsätta tänka på det där jävla bajs brödet. Jag är fan världens sämsta anorektiker. Ska ta ett tugummi istället, det kanske får bort tankarna, eller gör dom värre, hoppas på det första.

chers!


prommenera mera

fan, asså, fan! Hetsen är självklart igång, och det verkar inte ta stopp, ingen mättnadskänsla, ingenting. tur att mamma är uppe annars hade jag väll slukat hela kylen.

Vill inte skriva detta, men detta är vad jag ätit: 
3 fullkorns mackor
1 päron
1dl yoghurt me musli
2 stekta ägg(petade bort ägggulan) med ½ stekt tomat
1 russinpaket

Ush! Vill inte ens räkna kalorierna i allt det där. Skulle ha gått på spinning också, hade jag gjort det hade jag säkert inte stoppat i mig hälften. men orkade inte pga igår. Måste dock ta mig till gymmet iaf, få bort allt fett, ska ju äta ännu mer fett ikväll.

fett, fett, fett!

eller kanske kolhydrater?

kolhydrater, kolhydrater, kolhydrater!

Nu frågade mamma om jag skulle med henne och prommenera, till nått fik. hmm.
prommenera = förbränna
fika = massa kalorier

Så beroende på vad jag äter gör jag antingen av med kalorier eller får i mig ännu mer. Men fortsätter jag sitta kvar här hemma kommer jag bara hetsa ännu mer så kanske är lika bra att följa med så jag håller mig sysselsatt. förhoppningsvis kommer jag undan med att kanske bara dricka te?

Men jag måste ändå in till stan, köpa skorna, och sen träna, så kan ju ta med mig träningskläderna och åka sen in till stan. fast dom får ifersej inte veta att jag tränar för är lite förkyld så lämnar nog dom hemma och åker sen när vi kommer hem. haha, shit vad jag krånglar.


Men så får det bli. Ska ju inte på resturang förens sent ikväll så det är ingen brodska. bara inte skorna tar slut :p.


trevlig helg ;)

freaky friday

Det här är nog beviset på att jag nog blivit knäpp trots allt.

Tränade på löpbandet och på cykel i 3 timmar och gick sedan runt på stan och sen hem i 1,5 timmar. Och allt för att jag åt typ tre frallor. Men det är sjukt, att tre frallor innehåller så mkt kalorier att man måste träna i nästan 3 timmar för att bli av med.

Folk kollade lite konstigt, jag vet vad dom tänkte, men orkade inte bry mig, och det är väll inte så konstigt att dom tänker som dom gör, skulle jag med göra. Var en tjej där som var så smal, såå snygg, kunde inte sluta stirra, hon tränade så det såg ut som om hon höll på att dö.

Sen gick jag runt på stan och kollade i affärer, hittade massa fint, vill ha, hittade snyggaste skorna, hoppas dom finns kvar imorn då ska jag nog köpa, borde inte, blir ruinerad, men dom va ju så fina, och gör mina ben snygga såklart ;).

Sen började jag gå hemmåt. när jag hade gått halva vägen insåg jag att det var halva kvar och mkt längre än jag trodde. Kan ju bero på att det inte är sommar utan att det snarare va svin kallt och att jag plötsligt blev akut kissnödig. Men sen kom jag iaf tillslut fram, köpte min vego sushi men när jag kommit hem såg jag att jag fått tre rullar med lax i, eh, men kändes bra det ändå, då blev det ju 3 mindre.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, borde hålla mig sysselsatt innan suget kommer, men inte ett skit går det på tv. Pappa gick precis så är hemma själv, tror pappa är alkoholist.

Imorn ska jag på resturang med en vän, mysigt men ångest. Spinning på morgonen dock så hoppas jag att jag lyckas hålla mig ifrån mat under resten av dagen.


mat hets = hets träning

½ ciabatta, 1½ fralla. ÅNGEST!

Hur värdelös kan man egentligen vara?

Nu blir det att gå till gymmet, allt ska bort, hur mkt kan det vara, 700kcal kanske? måste typ spendera två timmar på bandet om jag ska få bort allt, plus att jag borde få bort lite till för middag ska ju ner ikväll okså :S. kanske blir en prommenad efter istället för om jag står för länge och kämpar slaviskt börjar ju folk på gymmet tro saker, och jag orkar inte gå runt och behöva tänka att dom också dömmer mig. Fast å andra sidan, vem fan bryr sig om dom, det är min kropp som står på spel. Men jag kanske åker till nått annat gym istället iaf, så inget stoppar mig.

Sket i skit skolan idag för det gick bara inte, men där äter jag iaf inte. Fan, ångest, jag som verkligen måste vara i skolan. Jag undrar om jag vågar åka in till stan i risk att träffa nån från skolan (särskilt min lärare) och behöva förklara varför jag är sjuk men går runt och kollar i affärer. Men dom har ett bra gym där, och brukar inte träna så behöver inte bry mig om jag blir dömd och sen efter kan jag gå runt och kolla i affärer och sen gå hem från stan, förbränna lite mer och komma hem lite senare. Toppen.

Nu ska jag dricka lite(mkt) Yerba Mate så jag blir pigg och orkar, borde gå och köpra coffein piller eller nått, undrar om det är bra. aja.  

bye bye


Torsdag

Kan man få panikångest attacker i sömnen?

I så fall tror jag att jag fick det igår natt, sjukt läskigt. eller det var som om något, röster i huvudet, ville dra med mig till dom och jag kämpade emot och sa till mig själv att jag inte fick låta dom ta mig. hel knäppt.

Idag har jag syndat, stort, eller en stor ciabatta. Började med att jag kände mig tvungen att äta imorse för allting snurrade och benen nästan vek och jag var trött som satan, så en halv ciabatta kommer jag nog inte dö av tänkte jag. Men självklart räcker inte en halv utan då måste jag ta en halva till. Är livrädd att detta ska sätta igång någon hets igen. fan vad jag inte vill ha det. Sen åt jag 8bitar sushi till middag. Tränade, ganska mkt men jäkla håll som jag alltid ska få gör att jag inte kan springa eller orka gå så snabbt, så blev inte av med alla kalorier jag stoppat i mig, känns surt. Svullen mage har jag också, resultatet efter för mycket kolhydrater.

Imorn är det fredag och helg, vill inte äta massa, vill inte börja hetsa, vill inte förstöra! Ibland hatar jag verkligen helgerna.

Har annars gått på stan och önskat att jag vore rik (och smal) så jag kunde köpa alla kläder och bara vara snyggast av alla. Jag ska bli snyggast av alla. Men blir lite motiverad där, kändes faktiskt inte lika jobbigt att träna efter en runda bland perfection. Men nu ska jag sova.

natti

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0